Menu
phone  

+45 44 20 07 70

Dansk på arbejdspladsen

img-03

Vi tilbyder skræddersyet danskundervisning i virksomheden eller på sprogcentret

Det kan dreje sig om undervisning af enkeltpersoner eller grupper. Undervisningen kan etableres i kombination med praktikker, løntilskudsordninger og med brug af sidemandslærere eller mentorer.

Mål

Dansk på arbejdspladsen er et individuelt tilrettelagt danskundervisningsprogram, som har til formål at forbedre udenlandske medarbejderes kommunikation med kolleger, ledelse og kunder. Målet er, at den enkelte udenlandske medarbejder bliver i stand til at klare sig på arbejdspladsen – både fagligt og kollegialt.

Målgruppe

Udlændinge i ordinært arbejde, løntilskudsjob eller i virksomhedspraktik. Fælles for målgruppen er, at deres sproglige forudsætninger ikke er på niveau med de krav til kommunikation, som arbejdet kræver.

Undervisningen og tilrettelæggelse

Undervisningen tager udgangspunkt i vilkårene på arbejdspladsen, fx den ansattes sprogbehov i arbejdssituationen, virksomhedens sproglige forventninger og behov og det fagsprog, som anvendes i virksomheden.

Undervisningen tilrettelægges på baggrund af interviews med den ansatte og dennes kolleger. Herefter udarbejdes forslag til et program for en målrettet danskundervisning, herunder undervisningens indhold, lektionsantal og periode.

Ballerup Sprogcenter evaluerer løbende effekten af undervisningen.

Sted

Undervisningen kan foregå enten i virksomheden eller på Ballerup Sprogcenter.

Kontakt

Kontakt Ballerup Sprogcenter telefon 44 20 07 70 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information om særligt tilrettelagte virksomhedsrettede forløb.

Ny kursist?

Vil du gerne lære dansk?

Se hvad vi kan tilbyde af spændende undervisningstilbud til voksne udlændinge

Læs mere

Kontakt os i dag

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail:

+45 44 20 07 70

post@ballerupsprogcenter.dk