Menu
phone  

+45 44 20 07 70

Nyheder

Sommerafslutning på dagholdene

Fredag den 26. juni blev der holdt festlig sommerafslutning, hvor afgangskursisterne modtog bevis på, at de har gennemført én af danskuddannelserne og bestået den afsluttende prøve. Efter en intens måned, hvor de har aflagt prøver i læseforståelse, skriftlig fremstilling og mundtlig kommunikation, var smilene store hos de fremmødte kursister, der af forstander Maja Grøntved, modtog bevis på veloverstået eksamen. Maja Grøntved holdt en tale for alle kursister og sagde blandt andet:

"Det at lære det danske sprog, det at lære mere om Danmark og demokratiet fylder meget i dagligdagen, men der er også andre ting der fylder meget, fx det at få nye venner og at være med i et fællesskab...I er en vigtig del af det danske samfund. I er med til at skabe vækst, og I er med til at udvikle samfundet. derfor er det vigtigt, at I er aktive. Det betyder noget, hvad I synes og mener, og det betyder noget, at I deltager i det danske fællesskab.."

Kursisttalen

Marianeta B. Engelbreth, der har bestået Prøve i Dansk 2, holdt en flot tale:

"Endelig er vi her med vores eksamensbeviser. Det er et vigtigt stykke papir, der gør os i stand til at komme videre i livet - med uddannelse eller arbejde"

sagde hun og takkede både lærerne for hårdt arbejde med at føre kursisterne frem til prøve og medkursister og hele sprogcentret for en tid med mange gode oplevelser, gode grin og historier fra hjemlandene.

"Vi bør alle gøre vores bedste for at favne Danmark, som Danmark favner os. Vi skal gøre vores bedste for, at det, der er investeret i os, for at gøre os selvhjulpne, ikke går til spilde. Nogle danskere er jo ret skeptiske overfor indvandrere...Det er netop derfor vigtigt, at vi viser at vi ikke er en belastning, men et aktiv for Danmark og danskerne"

sagde Marianeta og sluttede med

"tillykke og hav en fantastisk dag".

Quiz, musik og sang

Efterfølgende blev der både sunget og spillet, hvor kursisten Omid gav musikalske smagsprøver på guitar, og kursisterne blev udfordret en sidste gang inden sommerferien i en quiz om deres viden om Danmark og danske seværdigheder. 

 

 

Kontakt os i dag

Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail:

+45 44 20 07 70

post@ballerupsprogcenter.dk